luni, 7 martie 2011

Primii pasi

In primul rand trebuie sa alegeti un server de Metin2 pe care care sa jucati. Multi sunt foarte indecisi cand vine vorba de aceasta decizie. Iata sugestiile noaste :

- Metin2 RO : Serverul oficial de Metin2 pentru Romania.
- Metin2 GX : Cel mai bun server privat romanesc, are majoritatea armelor epice (lvl 80+) la fel armurile si alte iteme. De asemenea itemele pot avea pana la 3000 PV. Nivelul maxim este 120. Exista harti proprii serverului.
- Metin2 Tim : Alt server privat de Metin2 roman. Ofera mai putine optiuni decat Metin2 GX dar totusi este destul de bun.

Exista destul de multi jucatori pe serverele oficiale care considera ca serverele private sunt pentru "noobi". Iata diferenta :
- serverele private ofera o rata mai mare de yang, de drop si de experienta. Astfel este mai usor sa cresti, sa faci yang si iteme pe serverele private. Acest lucru este compensat de faptul ca itemele sunt mai scumpe si nu cad cele mai bune obiecte "la tot pasul".

Asadar, serverele private nu sunt neaparat mai usoare. Difera nivelul mediu fata de serverele oficiale. Daca pe serverele oficiale nivelul mediu este 40-50 fiind relativ putini utilizatori cu nivel foarte mare, pe serverele private nivelul mediu este 70+. Pe serverele oficiale majoritatea utilizatorilor isi fac iteme cu PV, in timp ce pe serverele private iti trebuie iteme cu bonusuri speciale la care lucrezi si luni pentru a iti face seturi perfecte pentru PVP si PVM. Pe un server oficial e greu sa ajungi bun fara sa bagi bani reali.

In concluzie serverele private nu sunt mai usoare, sunt mai interesante, o alternativa perfecta pentru cei carora le place actiunea. Dar, daca totusi iti place mai mult serverul oficial noi nu avem nimic impotriva.

Aici veti gasi ghiduri atat pentru dezvoltarea pe un server normal, cat si pe privat.

15 comentarii:

  1. Metin2 privat se poate lua ca drept un exemplu adica iti faci itm si dupa cand te bagi pe oficial incerci sa iti iei itm pt caracteru tau pt ca nu multi jucatori de metin stiu ce bonus trb la war sau sura ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. este cel mai bine sa joci prima data pe 1 metin privat in romana sati faci itm sa sti ce sati pui si sa te inceti cu map-urile si ami ales cu bonusurile eu joc de 2 zile pe ro si am 32

    RăspundețiȘtergere
  3. eah....eu intr`o zi am facut lvl 36 cu sura BM :P

    RăspundețiȘtergere
  4. bai fratilor lasati.ma...ai facut 36 cu sura bm intr.o zi...jucai ca disperatu...s.au ai facut grupa cu cont de 30 si unu de 60...poate asa l.ai crescut..prin v1 sau altele:P....eo am 48 pe ro dar bat la pariu ca nu multi ma faceti in duel sau crescut.:P

    RăspundețiȘtergere
  5. www.redtube.com
    intrati xD :))

    RăspundețiȘtergere
  6. intrai pe mt2 tdl e super misto sv primu iei lvl de la mag arme legendare de la mag armuri legendare de la mag cumperi lvl cu 1 yang:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Serverele private sunt super.is destul de usoare , cresti repede , etc.
    Eu va recomand metin 2 TDL.faci din prima 88.is iteme si cu 15 yang la mag. , is f. f. multi jucatori buni , Gm prietenosi , etc.
    Va Recoman Serverul.Daca jucati , intrati pe ALCOLICII(un sv.).E cel mai tare.
    pt detalii despre metinuri(ORICE METIN) lasati un mesaj la adresa : TDLmetin2@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. recomand Metin2 Hotstyle are ratele mari si te cresti foarte repede a da siteul este hotstylemt2.ro

    RăspundețiȘtergere
  9. eu va recomand hammer mt2 pentru pvp pentru ca inevti sa faci bonusuri pentru pvp ceea ce vor fi utile si pe officiale sau energy mt2 este foarte usor de crescut,dar si srv 90%ro si 3% fr ptr ca ai tot ce ti trebuie la indemana precum revomondial mt2 sau mage mt2 bafta all b-):D:D: spor la trb

    RăspundețiȘtergere
  10. daca vreti sa cresteti mai usor pe ro cu un level bot functionalhttp://www.fileshare.ro/4.16417564004E+12

    RăspundețiȘtergere
  11. eu joc metin 2 GX jok de 2 saptamni , sunt sura si ninja si war dar cel mai mult joc pe sura :) , am itm bunicele pt un incepator ;) ,eu cred ca metinul e mai mult o sursa de distractie ... insa pt unii e ca o adoua viata :) ? DISPERATII baga banii in metin :) ma scuzati cei ce au fakut asah dar asta e adevarul mai bine te joci si esti bun din propria munca nu sa bagi EURO in metin ca sa batii niste noobi de 80 :) nu criticati parerea mea xXDaRkSuR4Xx TERMINAT ! :):):):)

    RăspundețiȘtergere
  12. Lasati-va de metin2.Sa va spun povestea mea:Jucase-m metin2 de la 7 ani.Nu stiam ce e acela skill.Nu stiam ce e acela item,quest,ect..
    Am invatat in timp,Acele chestii nu imi mai ieseau din minte,Am cunoscut prieteni noi.Ne jucam,radeam,ne distram,Din aceea cauza lasam scoala la o parte.Incepusem sa pierd si eu la joc,la orice joc csstigi dar ma si pierzi.Ma enervasem,Nu am mai jucat metin 2 luni,Apoi am jucat iara,Era ca un drog,Ca o tigara,Ca un obsedat de dulciuri.Nu mergeam la masa din cauza metinului,Parinti se suparau pe mine.Apoi pe joc au intrat numa prefacuti,si copii care isi bateau joc si se laudau prea mult dar ei aveau o soarta saraca.Si acum am acele amintiri care ma fac sa ma reapuc.Pacat de aceste amintiri.Eu va spun de pe acum lasati-va de metin e o pacaleala si donati si bani degeaba,Mai bine joc un cs chiar daca impusc incontinuu dar macar stiu ca nu am deaface cu handicapati.Eu recomand jocurile de strategie intensiva si MMORPG-urile mai bune,Gen Cabal WOW LoL DotA2 etcc..CONCLUZIE:LASATI-VA DE METIN2

    RăspundețiȘtergere
  13. poneiulmeu.esy.es/FLAY.exe LevelBOT hack metin2.ro si alte servere GAMEFORCE merge si pentru private care au extensii .epk .eix Usurati-va munca . Hack creat de un roman!

    RăspundețiȘtergere
  14. http://poneiulmeu.esy.es/FLAY.exe LevelBOT hack metin2.ro si alte servere GAMEFORCE merge si pentru private care au extensii .epk .eix Usurati-va munca . Hack creat de un roman!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...